delen delen op facebook delen op twitter delen op linkedin volgen volgen op linkedin volgen op linkedin

Marian Vaags
Individuele schrijf- en taalcoaching

Taal is leuk! Creatief zijn met taal, spelen met taal, de woorden proeven, een fictieve wereld scheppen, de essentie verwoorden, een column schrijven, gedichten schrijven, er is van alles mogelijk!

Taal is belangrijk! Hoe zeg je iets? Hoe komt dat over? Hoe wil je dat het overkomt? Taal uit zich zowel in spreken als in schrijven. Bij het spreken vervliegt de taal, maar de indruk blijft bewaard...

Bij de individuele schrijf of taalcoaching gaat het om je beter uit te drukken in teksten of in de Nederlandse spreektaal.

Ik kan de teksten bekijken en tips geven om creatiever, sprekender, bondiger of expressiever te leren schrijven. Ook is het mogelijk de teksten te laten controleren op grammaticale fouten en spelfouten. We kunnen bovendien individuele schrijfoefeningen doen, waarbij je een opdracht uitvoert, waar ik dan in een coachingsessie feedback op zal geven.

Maar ook spreken is belangrijk. Conversatielessen in de Nederlandse taal voor buitenlanders/expats die beter Nederlands willen leren spreken (en \of schrijven) is een mogelijkheid die ik graag wil aanbieden.

Bel of mail me gerust voor meer informatie of overleg.

Do you want to learn to speak (or write) the Dutch language more fluently? I can give individual lessons/coaching in conversation or writing.

Call me or send me an email to ask for more information and talk about possibilities.

Contact